duminică, 21 septembrie 2008

Site-ul Gynia

Poate va dau vesti invechite, dar abia acum am constatat ca site-ul clinicii Gynia este complet functional. Cei care au accesat link-urile din articolele noastre mai vechi erau trimisi catre o adresa nefunctionala, sau ulterior, catre un site in constructie. Acum site-ul este functional si arata foarte bine. In special datorita fotografiilor noastre care apar acolo :)



Intrucat nimeni nu ni s-a plans pana acum de serviciile de la Gynia, presupun ca totul decurge conform asteptarilor.

S-auzim numai de bine!

13 comentarii:

Anonim spunea...

clinica gynia este intr-adevar aspectuoasa si ofera conditii hoteliere excelente pentru viitoarele mamici.Dar actul medical mai lasa de dorit.Fiica mea a nascut acolo si s-a ales cu niste complicatii dupa nastere, care puteau sa-i fie fatale.In sensul ca a ajuns acasa cu niste resturi placentare, care s-au suprainfectat si necrozat, interventia facindu-i-se tot intr-o clinica de stat, pentru eliminarea acestor resturi.Dupa spusele medicilor de aici(de la stat) exista riscul unei histerectomii, in scop vital.A avut insa noroc si a scapat fara.Cat despre doctori ce pot sa spun.Unii dintre doctorii care deservesc clinica gynia lucreaza si la stat, motiv pentru care nu ai siguranta ca la nastere(naturala) te va asista medicul care a urmarit evolutia sarcinii, cum ar fi normal si cum de altfel s-a intimplat si in cazul fiicei mele.De asemenea in cazuri de complicatii,la mama ori la copil care necesita interventii urgente, tot la stat ajungi, pentru ca aici nu posibilitatea sa faca investigatii de laborator, de urgenta intrucit nu au laborator.

Anonim spunea...

Suntem surprinsi sa auzim lucruri neplacute legate de Gynia, dar e bine ca se fac auzite. Ar fi interesant sa aflam si de la altii experientele lor legate de acesta clinica. N-as crede ca parerile celor care ajung acolo sa nu insemne mare lucru si sa ramana fara niciun raspuns. Ar fi minunat ca astfel de situatii sa fie doar cazuri izolate, dar asta urmeaza sa aflam in timp. Asteptam si alte relatari!

Daca vreti sa semnati comentariile, o puteti face bifand caseta "Nume" care deschide un camp in care va puteti trece numele (real sau nu:); altfel apareti la comentarii ca si "anonim".

Anonim spunea...

Buna
Numele meu este Marian Adriana si in data de 2 septembrie 2008 ,ora 20,40 am nascut la clinica Gynia asistata de dr.Zsigmond Istvan si de moasa Copacel Angela un baietel pe nume Tudor-Adrian de 3030 gr si 53 cm.
Imi pare rau pentru experienta fiicei dvs si ma surprinde sa aflu ca la Gynia s-a putut intampla aseamenea tragedie(dar avand in vedere ca nu cunosc toate amanuntele ar fi mai bine sa ma abtin de la comentarii)
Eu am doar cuvinte de lauda pentru clinica Gynia ,pentru tot personalul si pentru felul in care s-au ocupat de mine si de Tudor-Adrian si nu pot decat sa le multumesc.
Le recomand tuturor viitoare mamici (care au posibilitatile financiare) sa aleaga aceasta clinica fara sa se gandeasca de doua ori si totodata sa aleaga imagiababy pentru ceva de neuitat

Toate cele bune

Anonim spunea...

a nascut si sora mea la gynia si a fost foarte multumita de tot.am vazut si eu clinica ,si din ce-am mai auzit,si eu cand voi naste voi opta clar pentru gynia.imi pare rau de complicatiile intervenite la nasterea fiicei dooamnei care scria anterior,dar am si eu vreo 2 nelamuriri:interventia pt eliminarea resturilor s-a facut la stat pt ca a vrut d-sa,sau a apelat la gynia si a fost refuzata?si in legatura cu analizele majoritatea clinicilor inclusiv gine 1 trimit analizele la medicala 1 sau spitalul nou de urgente ,doar dimineata beneficiza de laborator propriu.

Anonim spunea...

In primul rand, ar trebui sa retineti, ca fiicei mele i-au ramas niste resturi placentare, care n-ar fi fost normal sa ramana, sau sa nu fie depistate in timp util(o saptamana cat a stat in clinica), asa ca acestea s-au suprainfectat si s-au necrozat, provocand o hemoragie masiva, necesitind o interventie de urgenta -intr-un spital care dispune de servicii de urgenta la orice ora, cu chirurg, anestezit,etc., inclusiv posibilitate de transfuzii de singe,imediat dupa scoaterea ei din blocul operator. In rest clinica-i frumoasa!

Anonim spunea...

buna,

si eu urmez sa nasc si optez tot pentru gynia. Ati putea sa spuneti daca doctorul care a asistat-o la nastere a fost destul de experimentat? Nu trebuia sa asiste 2 doctori? Eu momentan merg la alt doctor la consultatii, dar din pacate dansul nu face parte din echipa Gynia. Va multumesc

Anonim spunea...

Buna,si eu urmeaza sa nasc la Gynia,cu dna doctor Zsigmond Anna.Eu pana acum nu am nimic sa-i reprosez.S-a purtat excelent cu mine.Acum 3 saptamani am avut ceva probleme cu sarcina(acum am 38 de saptamani),intr-o zi de sambata,am sunat la clinica si pana am ajuns eu a fost si ea(si nu era de garda).M-a consultat si m-a tinut o noapte la clinica,pt orice eventualitate.E drept ca este scump,dar si la spitalele de stat trebuie sa dai,si decat sa dau spaga mai bine platesc niste servicii de calitate.Si numai cuvinte de lauda am si de asistente,sunt super.Deci eu n-as merge la stat nici daca m-ar plati cineva.

Anonim spunea...

Buna si eu urmez sa nasc la Gynia in aprilie 2009; am inceput sa ma duc la ei din sapt 24 si ma declar multumita de tot ce sa intamplat pana acum; nu am o situatie financiara prea buna si costul nasteri ma cam afectiaza dar am facut tot posibilul sa acumulez suma necesara pentru am naste copilul in conditii decente nu in mizeriile de maternitatii de stat pe care le are clujul in 2009; pot sa zic ca nu mie frica nici de durerile nasteri nici de ce va fi in momentul nasteri pentru ca am inceput sa am incredere in medicul cu care urmeza sa nasc, dr. IUGA, nu pentru ca as fi eu o persoana cu multe intrebari, ci pentru ca dansul iti raspunde si la intrebarile ce ti le pui in minte stiind cum sa alunge frica din om asa ca va recomad sa mergeti cu incredere la Gynia sa va convingeti de conditile bune si de umanitatea pe care nicieri in cluj nu o mai intalnitisper sa fie bine si sa-mi pot strange copilul in brate incurand.

Anonim spunea...

dupa niste experiente neplacute in stanca cu un anumit doctor, am ajuns la dl. dr. szigmond istvan care este un medic minunat si un om deosebit. despre gynia nu pot sa zic decat ca iti da impresia ca esti la hotel si nu intr-un spital.ceea ce este foarte important pt.viitoarele mamici.

ildy spunea...

Buna. As avea si eu o intrebare: ce inseamna mai scump? Cam cat?
Mersi

Anonim spunea...

Buna ziua.
Si eu merg la Gynia si sunt multumita de servicile de acolo. As vrea sa stiu daca imi poate da cineva informati despre doamna dr Baltaretu Simona.
Va multumesc

Anonim spunea...

buna ziua
prima data am intrat in cab.d-nei doctor zsigmond anna acum 12 ani ,am doi copii un baiat de 12 ani si o fetita de 7 ani,nu pot sa-i multumesc niciodata indeajuns lui dumnezeu ca mi-a scos-o in cale pe doanma doctor zsigmond anna, daca nu ar fi fost ea cred ca as fi pierdut primul copil,nu stiu cum sunt pteturile la alte clinic dar eu stiu din propria experenta ca este mai bine sa dai un ban in plus dar sa fi inconjurat de specialisti,desigur ca sunt pareri pro si contra , dar m-am convins in acesti 12 ani de cand merg la doamna dr.zsigmond anna ca este un doctor foarte bun, si ese foarte important atunci cand i-ti asumi o sarcina sa fi monitorizat de o persoana de incredere , pentru ca un doctor ginecolog nu este doar un medic ci si un bun sfatuitor,si cel mai important lucru sa fiti ascultatoare
multumesc va doresc sanatate si mult noroc

Anonim spunea...

eu mi-am facut acuma de curand un consult la D.Rusu Diana si merita! merita sa dai un ban in plus ,dar esti tratat cum se cuvine,nu ca si la spital de stat unde se uita urat la tine.Cat despre spital am ramas uimita,este mai degraba un hotel.orice problema o sa am si daca voi naste cu siguranta va fi la Gynia.