sâmbătă, 4 octombrie 2008

Cosmin Danila Photography

Cosmin si Ioana au emigrat putin in Canada, dupa cum spun ei. Si nici n-au ajuns bine acolo ca s-au apucat de construit. Nu, nu o casa (ar fi prea frumos sa mearga lucrurile asa de usor). Au construit, in schimb, un blog (nu, nu e o greseala de tipar, un blog si nu un bloc!). Sigur, nu poti locui intr-un blog, dar e un inceput! Ca sa-ti faci acolo (acolo sau oriunde) un nume, trebuie mai intai sa ai clienti, ca sa ai clienti ar trebui sa ai un portofoliu si sa spui oamenilor ca existi si esti gata de actiune. Asa ca in asteptarea site-ului, au dat drumul la blog. Aruncati o privire - o sa gasiti acolo niste fotografii de maternitate foarte reusite!

Suntem putin invidiosi ca au avut asa niste modele pentru a-si incepe portofoliul, dar nu ne putem plange - cand am revenit in tara in 2005, am fotografiat nunta din Romania a lui Rick si Anda si au participat astfel si la potofoliul imagia din acea vreme. Pentru portofoliul imagiababy, in momentul in care se pregatea sa vina Ava, ei erau deja plecati acasa, in Canada. Pacat... Pentru noi, evident...

Ei, pe blogul lui Cosmin ii puteti vedea pe Rick, Anda si pitica lor Ava asteptand sa vina o barza. Urmariti blogul - deocamdata Cosmin "actioneaza" intr-o zona cu o foarte puternica comunitate de indieni si veti avea sansa sa vedeti fotografii de la niste nunti care tin cu adevarat trei zile (nu doar in povesti), pline de sari-uri si accesorii colorate, miri cu fes si alte exotisme (pentru noi!). (Ma intreb acum daca se zice "fes"? Care e diferenta dintre turban si fes? Trebuie sa caut in dictionar!)

Asa ca "ckeck it out" cum se zice prin Canada si lasati-va impresiile la rubrica "comentarii" din blogul lor. Sau al nostru. Le vom transmite! :)

Week-end placut tuturor!

P.S. Alaltaieri a fost ziua lui Cosmin! A facut douazecisipaispe ani! Multi inainte!

Un comentariu:

the cos spunea...

Mi-am dat seama ca inca nu v-am multumit pentru reclama si cuvintele frumoase! Sa-mi fie rusine!
Va multumesc din suflet! Va pupam cu drag!