miercuri, 19 noiembrie 2008

Bijuterii unicat!

Astazi, ceva pentru mirese si nu numai! Bijuterii unicat s-au mai vazut si nu sunt un lucru nou pe piata noastra. Dar sa va fabrice cineva bijuteriile in functie de rochie, ei, asta nu prea stiu sa fi fost o optiune disponibila in Cluj! Doamnelor, pregatiti-va! Domnilor, daca cititi aceste randuri inaintea doamnelor, sfatul meu e sa defectati calculatorul pentru vreo doua-trei zile, pana punem o postare noua, astfel incat aceasta sa mearga mai in josul paginii. Daca cititi aceste randuri dupa ce doamnele le-au citit... sorry!

Iata despre ce este vorba: bijuteriile de mai jos sunt "lucru manual" 100%, piese unicate de o calitate deosebita. Autoarea lor, Victory Geutskens este un bijutier profesionist specializat in tehnica de executie manuala, participanta in Olanda la numeroase concursuri pentru creatie in acest domeniu si care in 2001 a deschis chiar si o scoala proprie de creatie de bijuterii hand-made. Iata cateva din piesele pe care le gasiti la Salon Tresor in Cluj:




Intrucat Victory Geutskens e stabilita in Romania, puteti acum beneficia de serviciile personale puse la dispozitie prin Salonul Tresor, in asa fel incat rochiei alese (rochie de mireasa sau rochie de seara) i se va putea asorta o bijuterie special conceputa in functie de stilul acesteia.
Daca vreuna dintre cititoarele noastre isi va comanda vreo bijuterie semnata Victory Geutskens, o invitam sa ne trimita o poza, sa ne arate si noua cum ii vine. Daca vreunul din domnii care ne urmaresc pe blog incep sa ne urmareasca pe strada, avem probleme! Daca nu mai scriem nimic in doua saptamani, chemati politia!

Nu uitati: unele lucruri sunt nepretuite. Pentru toate celelalte exista MasterCard (da' cica merge si Visa)!

Niciun comentariu: