sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Minimoments – niste momente mai mici, adica…

Intrucat la imagiababy incercam sa nu ne plictisim niciodata, ne-am pus pe reciclat idei mai vechi si le-am dat curs in forme noi. minimoments este o colectie de produse miniaturale, niste chestii mici si fara mari pretentii, fara o valoare materiala semnificativa, unele carora nu le-am gasit inca nicio utilitate practica, altele care par sa umple un spatiu care statea de ceva vreme in asteptare… Hai ca asta a fost adanca, nu?

Colectia este la inceput – pe masura ce timpul trece si ideile fixe raman, vom veni cu alte si alte chestii inutile dar dragute.

Ok, deocamdata, iata care sunt optiunile:

O serie de semne de carte – pentru aceia dintre clienti care citesc altceva decat reviste (si bloguri!) In cazul in care nu aveti in ce aseza un semn de carte, e un bun cadou de facut bunicii, care il va pune in spatele geamului de la vitrina bibliotecii in care stau asezate frumos paharele si bibelourile de colectie adunate cu atata truda intr-o viata de om (sau chiar doua!). Exista cateva stiluri disponibile, clientii putand opta fie pentru sase exemplare din acelasi semn de carte, fie pentru sase bucati diferite:



Ceea ce urmeaza nu este o noutate pentru unii – e vorba de fotografia care se poarta in portmoneu si se arata insistent tuturor strainilor, fie ca sunt interesati, fie – de cele mai multe ori – ca ii lasa profund apatici. Unii poarta fotografia nevestei (proprii sau nu), a copilului, a cainelui, pisicii sau a oricarui obiect al obsesiei lor. Ma rog, fiecare cu portofelul lui, vorba aia! Ei si daca pe ceilalti tot nu-i intereseaza, acum aveti ocazia sa le aratati nu o fotografie, ci un intreg portofoliu! Sa se invete minte, nu de alta.


Dimensiunea este ideala pentru a incapea in portofel (e cat o carte de identitate), iar daca noile dobanzi umflate la credite au facut purtarea portofelului inutila, puteti sa-l inlocuiti cu totul, umpland astfel golul din buzunare. Ca sa nu ziceti ca nu ne gandim la clientii nostrii!

Ei bine, nu in ultimul rand, ceva la care inca nu am gasit, de fapt, nicio aplicabilitate, dar care noua ne place mult. E vorba de un set de fotografii… mini. Mai exact de 5x5cm, care, dupa cum spuneam… nu folosesc la nimic! Dar arata foarte bine, asa, minuscule cum sunt. Daca nu va vine niciun fel de idee despre ce ati putea face cu ele, ele pot esua, desigur, tot in portofel. Al dumneavostra si al altora. A! Uitasem sa mentionez, e vorba de fotografii diferite, si nu de mai multe exemplare din aceeasi fotografie. Daca cineva are idei mai multe despre cam ce ar putea face cineva cu ele, intrati la rubrica “comentarii” de la subsolul acestei postari si dati-va cu parerea. E gratis.


Vorbind despre inutilitate, uitandu-ma la acest set, mi-au venit in minte “marturiile” care se dau la plecare la nunti. La ce folosesc ele, de fapt? Au vreo aplicabilitate practica? Adica ce – oamenii vin, lasa cateva sute de lei (pe stil nou), iar la plecare le dai o bomboana invelita neigienic intr-o panza? (Mi se atrage atentia din culise ca se numeste “organza”, ca si cum asta ar explica totul). Si pana una alta, de ce anume se numesc “marturii”??? Ei, daca pricepe cineva la ce folosesc marturiile, atunci va spun ca si setul de mai sus foloseste la acelasi lucru. Care o fi el.

Partea cea mai frumoasa, de-abia acum urmeaza, si anume faptul ca aceste amintiri in miniatura sunt GRATIS!!! (Nu sunt sigur daca a scrie “gratis” cu majuscule este o tehnica de marketing, dar sper sa atraga suficient atentia!) Adica, unul din aceste minimoments vor fi oferite fiecarui client de acum inainte, doar asa, de dragul darului! Nu e ca si cum ar fi o avere si o prezentam ca pe un discount fabulos pentru a atrage clientii. Nu, costul lor este nesemnificativ, timpul investit pentru producerea lor fiind mai “costisitor”. De aceea, pentru aceia dintre clienti care pohtesc si la alte minimoments pe langa cele oferite de noi gratuit, va exista un pret care sa acopere timpul si energia investite.

In incheiere, dorim sa-i anuntam pe aceia care se recunosc in fotografiile de mai sus, ca materialele in care apar le vor primi in dar din partea noastra si ii asteptam sa le ridice. Speram sa ii bucure!

Minisalutari la toata lumea!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Super.

Anonim spunea...

Sper sa nu treaca asa de mult timp sa ne intalnim pana cand David va fi in masura sa se recunoasca in "minimoments"-urile de mai sus :)