joi, 8 ianuarie 2009

Salonul Tresor si Tresor Events - mica prezentare

Am sa vi-i prezint azi pe colaboratorii nostri de la Salonul Tresor, pe care ii tot mentionam in cate un articol, in a caror spatiu ne intalnim clientii, dar despre care nu am spus mare lucru pana acum. Iata, pe scurt, povestea lor:


Totul a inceput in toamna anului 2003, cand un cuplu de tineri increzatori, cu spirit de echipa, cu idei si ambitie s-au casatorit. Acestia si-au organizat propria nunta folosindu-se de idei originale, materiale speciale, totul culminand cu o nunta ca-n povesti. De la aceasta reusita a luat nastere Honey-Time, care a inceput sa organizeze evenimente. In scurt timp, echipa s-a marit cu noi colaboratori si colegi, s-au conceput decoruri unice, aranjemente florale speciale, toate acestea adaptate fiecarui eveniment in parte. Relatiile cu colaboratorii si cu clientii au inceput sa se cimenteze, iar valorile unei echipe cu adevarat profesioniste au inceput sa-si spuna cuvantul.

Timpul a trecut, iar in anul 2005 in Spania, in orasul Reus, participand la o un targ de nunti, initiatorii Honey Time au descoperit Pronovias : rochii de mireasa si tinute de seara, eleganta si clasa. S-au stabilit contacte in sensul comercializarii acestor poduse in Romania, iar in 13 decembrie 2007 a avut loc deschiderea festiva a Salonului Tresor ( rochii de mireasa si tinute de seara, voaluri, accesorii, pantofi, bijuterii ) in Cluj–Napoca, intr-o locatie centrala si plina de istorie, intr-o atmosfera eleganta, cu stil, calda si primitoare. Tresor vinde creatii Pronovias, cat si ale unor mari designeri cunoscuti: Manuel Mota, Ellie Saab si Valentino.


La sfarsitul anului 2008, Honey-Time a trecut printr-un proces de rebranding si si-a schimbat denumirea in Tresor Events.

Niciun comentariu: