luni, 2 februarie 2009

Albume foto marca "imagia weddings" - seria EFFECT

Odata cu inceputul unui nou sezon (fotografic vorbind), venim cu noutati, intrucat ne propunem ca fiecare sezon sa insemne un progres, ceva in plus in materie de calitate, design - orice ii face pe clientii nostri si mai multumiti decat pana acum. (Asta plecand de la premiza ca cei de pana acum sunt multumiti - da' cica-n business nu-i prea sanatos sa presupui...)

Va prezentam, asadar, noua serie de albume EFFECT de la imagia weddings! Ce noutate presupune acest lucru? In primul rand, vorbind despre design, aceasta serie aduce un stil nou de albume de nunta, pentru cei plictisiti de cuvantul "clasic". O coperta personalizata, cu un aspect modern, menit sa se potriveasca mai bine cu livingul fiecarei tinere perechi - asta in ideea ca nu poseda mileuri si goblenuri prin domiciliu. Interiorul este si el modern - pagini cartonate imprimate integral, in sistem de colaje digitale, cu un design aerisit, curat, care sa puna in valoare fotografia, fara trandafirasi, porumbei si alte lighioane:


Iar acum, un paradox: aceasta noutate nu vine cum s-ar crede cu un plus in ceea ce priveste costul. Dimpotriva! Coperta cartonata, dimensiunile de 20x20 cm si un numar minim de 30 de pagini (15 file) ne permit sa oferim aceste albume la un cost mai mic decat celelalte albume ale noastre! Desigur, o coperta din piele fabricata in Italia are stilul ei si cu siguranta, o rezistenta mai mare in timp, dar pentru cei care prefera un design personalizat si modern, un asemenea album este o adevarata bijuterie! Pastrat (si manuit) cu grija, rezistenta nu ar trebui sa fie o problema.

Iata si variantele de coperti disponibile in acest moment, cu mentiunea ca in aceasta pagina de blog, vor fi adaugate noi modele de-a lungul acestui sezon, asa ca intoarceti-va din cand in cand pentru a vedea noutatile:




Urmatoarele modele pot fi de asemenea folosite la designul copertilor si o precizare foarte importanta: culoarea poate fi modificata la aproape toate modelele - alegeti doar modelul care va place, iar apoi il vom asorta preferintelor voastre in materie de culoare:


Desigur, aceste albume sunt disponibile si pentru clientii imagiababy, cu modele speciale, mai potrivite copiilor, sau se pot folosi modele de mai sus. Mara Cristiana e prima care a beneficiat de astfel de albume, ele fiind, de fapt, comandate ca si auxiliare pentru bunici, pe langa albumele cu coperti din piele ale parintilor. Acum vazand cum arata copertile albumelor auxiliare, nu stiu pe care le-au pastrat parintii. In cazul Marei, am folosit o coperta fara "modele", ci una in care fotografia acoperta coperta in intregime:



Bineinteles, clientii care prefera stilul clasic, vor avea, in continuare, la dispozitie albumele cu passe-partout, aduse de peste mari si tari, mai excat din Italia:


Dupa cum am spus, din seria EFFECT vor urma noi si noi modele - daca aveti sugestii (sau reclamatii!) dati-ne de stire despre care va place mai mult sau care va enerveaza mai tare! Si vom face cumva sa fie bine. Vorba romanului...

Niciun comentariu: