vineri, 24 iulie 2009

Fotografie de nunta in Brasov: Lorelei si Marian

fotografie de nunta in brasov - lorelei si marian
Lorelei si Marian sunt casatoriti de anul trecut. Civil, adica. Anul acesta, a urmat ceremonia religioasa si petrecerea, la cativa kilometri de Brasov, in cadrul complexului Conca Verde. Pregatirile au fost laborioase, invitatii venind de prin toata tara si chiar din afara ei. Daca cineva se intreaba ce e cu papuceii negri ce despart pantofii Guess ai miresei de cei ai mirelui, ei bine, ii apartin lui David, baietelul lor.

pregatiri de nunta - fotografie de nunta - imagia weddings
Nu stiu cum se face, dar mai nou sedintele foto se invart prin preajma a 30 de minute. Sper ca la imagia weddings sa nu ne specializam in asta! Ei, asta e - nu e vina mirilor - o asa nunta necesita multe pregatiri si foaaarte multa coordonare, iar faptul ca mirii sa-si asume si acest rol se simte! Dar s-au descurcat de minune si a iesit o nunta pe cinste! Sedinta foto a avut loc in apropiere si cam asta am reusit:

fotograf de nunta in brasov, sibiu, cluj, bistrita, oradea, satu mare lorelei si marian - sedinta foto imagia weddings fotografii de nunta din brasov - lorelei si marian sedinta foto de nunta in brasov - imagia weddings imagia weddings - fotografie de nunta in brasov imagini de la nunta - lorelei & marian Ceremonia religioasa a avut loc pe pajistea din fata restaurantului:

fotografie de nunta - ceremonia religioasa - imagia weddings De amenajarile de la petrecere s-au ocupat atat cei de la Green House din Brasov, cat si mireasa insasi.

fotografie de nunta in brasov - amenajari - imagia weddings La intrarea in sala am fost surprins placut sa aud muzica fado portugheza, ceea ce era semn bun! Semn ca muzica avea sa fie de calitate! Iulian Bocioc de la Party Sound a fost responsabil de partea de sunet si lumini.

fotografii de la petrecerea de nunta - imagia weddings Urmeaza ca in zilele urmatoare sa postam cateva fotografii de la sedinta foto pe care am avut-o cu David, baietelul mirilor, a doua zi. Asa ca stati pe-aproape!



ARTICOLE RECOMANDATE:
:: Albume foto de nunta seria Effect

:: Ghid de alegere a unui fotograf de nunta

:: Despre rezervari pentru anul 2010


Tags: fotografie de nunta brasov, sibiu, cluj, oradea, bistrita, satu mare, blog foto nunta, fotografie de nunta, sedinta foto nunta, conca verde, casatoria religioasa lorelay si marian, imagia weddings

2 comentarii:

andy foto spunea...

unde sunt realizate fotografiile?

admin spunea...

Pe marginea drumului inspre Bran, la iesirea din Rasnov. Orice locatie e o buna locatie - daca ajuta si lumina, cu atat mai bine; fotografiile in plin soare nu sunt cea mai buna varianta, dar petece de umbra se gasesc peste tot - mai putin intr-un lan de grau :)