joi, 21 mai 2009

fotografie de nunta in cluj napoca | alina si mircea


fotografie de nunta imagia weddings
Ei bine, au trecut aproape doua saptamani de la nunta Alinei si a lui Mircea, o nunta care a avut loc in Cluj-Napoca, cu o petrecere pe cinste la Opera Plaza si o seama de invitati de prin toate partile.

Ziua a inceput cu pregatirile de la L&R Hair Studio, unde Raul si Raluca s-au ocupat de coafura, respectiv machiajul Alinei, iar dupa ceremonia religioasa a urmat sedinta foto:

fotografii de nunta in satu mare cluj napoca bistrita oradea sibiu brasov alba - imagia.rofotograf de nunta in bistrita satu mare cluj napoca sibiu brasov alba oradea - imagia weddings

Rochia Alinei e una cu totul speciala, din matase naturala in 8 straturi, cu broderie, facand parte din colectia 2009 a designerului Elie Saab pentru Pronovias, fiind achizitionata prin reprezentanta zonala a Pronovias, Salon Tresor.

fotografie de nunta in cluj napoca satu mare bistrita oradea sibiu brasov alba - imagia weddings Amenajarea salii a fost facuta de catre Cristina Stranszky si Csilla Fulop, iar aranjamentele florale care au impodobit sala de la Opera Plaza sunt opera Filomenei Brisc . Tortul este, bineinteles, de la Friandise.

poze de nunta in sibiu brasov cluj oradea satu mare bistrita alba - imagia.ro Invitatii au avut parte de un adevarat festival, la petrecere fiind prezenti DJ Project si Directia 5.

albume de nunta digitale si clasice imagia weddings

A, era sa uit: fotografiile sunt facute de imagia weddings! :)

Bineinteles, mirii au primit la cateva zile dupa nunta din partea noastra si un card de multumire pentru a fi trimis participantilor, ocazie cu care acestia au putut vedea cateva din fotografiile de la sedinta foto:

fotografia de nunta imagia weddings Felicitari inca o data Alinei si lui Mircea in primul rand pentru ca au devenit sot si sotie si apoi pentru tot ceea ce au oferit invitatilor lor! Casa de piatra si numai lucruri bune!



ARTICOLE RECOMANDATE:



tags: foto nunta oradea, cluj, satu mare, sibiu, brasov, bistrita, alba, harghita, covasna, arad, poze nunta, fotografie de nunta, maternitate, copii, trash the dress, fotograf, poze, sedinta foto, albume foto, albume de nunta digitale si clasice, imagia weddings

2 comentarii:

Anonim spunea...

buna ziua,

va scriu din partea fanilor dj project de pe forumul oficial www.dj-project.ro/forum. noi colectionam poze cu trupa din concerte si am gasit una in acest articol . as vrea sa va intreb daca este posibil sa ne trimiteti o arhiva cu alte poze de la acel eveniment cu dj project.ne cerem scuze daca suntem prea indrazneti sau daca deranjam cu aceasta rugaminte, doar ca pentru noi inseamna mult.
in cazul in care ne ajutati vom posta sursa fotografiilor pe forum sau in caz ca nu doriti acest lucru nu le vom posta.

o zi buna,
adriana matei
am_adianamatei@yahoo.com

Unknown spunea...

Felicitari si casa de piatra!
Sa fiti fericiti!