sâmbătă, 2 mai 2009

Un cadou binemeritat pentru clientii imagia weddings!


Ei bine, intrucat clientii imagia weddings sunt, fara indoiala, preocupati de calitatea fotografiilor lor (caci altfel nu ar fi clientii nostri, desigur...), ne-am gandit sa le oferim si mai multa fotografie de calitate. Asta nu inseamna ca vom incepe sa ne bazam oferta pe un numar si mai impresionant de fotografii, ci le oferim o motivatie substantiala pentru a incerca si celelalte servicii oferite de noi si ma refer aici la imagiababy!

Da, este adevarat! De acum inainte, toti cei pe care ii vom avea ca si clienti pentru fotografia de nunta, vor primi cadou din partea noastra un cupon in valoare de 200 RON (= doua milioane, pentru cei care inca spun "militian" in loc de "politist" sau "connex" in loc de "vodafone"), pe care il vor putea folosi la o sedinta foto de maternitate sau la o sedinta cu copilasul lor, dupa ce vor avea unul, evident. In cazul in care casatoria a avut loc doar pentru a avea acelasi nume sau a imparti aceeasi casa din cauza crizei financiare, tinerii insuratei pot opta pentru a face cadou acest cupon cuiva care are la ce il folosi. Desigur, acest cupon nu acopera integral costul unei sedinte foto de acest gen (ei, nici chiar asa!), dar reprezinta o reducere semnificativa. Sau poate chiar faptul de a avea acest cupon ii va determina pe unii sa faca copii! Si am contribui si noi astfel la cresterea natalitatii in Romania, ca tot e in scadere!


foto, nunta, cluj

Ok, destul cu aberatiile! Ramane cum am stabilit: pe langa toate cele ce intra in oferta actuala de fotografie de nunta la imagia weddings, primiti si un "imbold" de 200 RON sa veniti sa va facem niste fotografii de burtica sau de bebe, sa fie albumul de familie complet!

Si un amanunt deloc lipsit de importanta: cadoul nostru este valabil si pentru mirii cu care am incheiat deja contractele pentru acest an! Asa ca puteti lua instrumentele de proiectare si trece la treaba!

Spor!

ARTICOLE RECOMANDATE:



tags: foto nunta cluj, poze nunta, fotografie de nunta, maternitate, copii, trash the dress, fotograf, poze, sedinta foto
fotografie de nunta cluj oradea bistrita satu mare brasov alba mures harghita covasna arad timisoara, albume nunta

Niciun comentariu: