marți, 7 iulie 2009

sedinta foto de logodna... pentru oameni casatoriti!

engagement session cluj - imagia weddings
Ok, am cautat - si altii folosesc aceeasi exprimare: sedinta foto de logodna - de fapt nu prea are sens, adica nu prea are nicio legatura cu logodna, dar e o traducere directa din englezescul "engagement session", obicei foarte raspandit "pe dincolo". Adica oamenii, cu ceva vreme inainte de casatorie, fac o sedinta foto in stadiu de ne-casatoriti, adica logoditi fiind doar. La ce foloseste o astfel de sedinta foto e o alta poveste...

Ca sa nu deviez prea tare: Cosmin Danila s-a mutat in Canada si-i merge bine fotografic vorbind, asa incat a primit prima lui comanda de "destination wedding", adica fotografie de nunta intr-o alta tara. Acea tara, alta decat a lui adica, se intampla sa fie Romania. Cosmin a venit, deci, sa fotografieze nunta Dorei si a lui Laviniu si desi oamenii astia s-au casatorit de cateva saptamani, Cosmin le-a facut o "engagement session" dintr-asta post factum, cum ar veni, la care m-a chemat si pe mine, pe post de translator probabil, fiindu-i teama ca nu-si va aduce aminte anumite cuvinte in limba romana. Una peste alta, cam asta am reusit sa vad eu:

sedinta foto de logodna
O parte a sedintei foto a avut loc in salina din Turda:

dora si laviniu
Cealalta parte, a avut loc deasupra Clujului, prin preajma si interiorul lui Sebi. Cum adica ce oameni isi boteaza masina "Sebi"? Dora si Laviniu!

sedinta foto  - imagia weddings
dora si laviniu lazar - sedinta foto
fotografie de nunta in cluj-napoca - sedinta foto
sedinta foto inainte de nunta - imagia weddings
sedinta foto de logodna in cluj napoca - dora si laviniu
Pentru mai multe fotografii si unghiuri din sedinta foto de langa Cluj, indreptati-va catre blogul lui Cosmin.

Cu Laviniu Lazar si ale sale Evodesign/Evoevents/Evotech si alte chestii care incep cu Evo- ne vom mai intalni in curand, cu vesti bune pentru cei care ne tot solicita recomandari pentru servicii video. Nu spun nimic mai mult deocamdata.

Intrucat va trebui sa am grija sa nu-si piarda Cosmin echipamentul si la sedinta foto de la nunta celor doi de sambata asta, am sa revin cu imagini cu aceiasi doi imbracati altfel. In mire si mireasa, probabil.



ARTICOLE RECOMANDATE:
:: Trash the Dress la Imagia Weddings
:: Nunta Alinei si a lui Mircea la Opera Plaza
:: Despre rezervari pentru 2010


tags: sedinta foto de logodna, engagement session, fotografie de nunta, blog foto nunta, imagia weddings

Niciun comentariu: