luni, 24 august 2009

Sedinta foto "Trash the Dress" - episodul "Viata Satului"

trash the dress - imagia weddings - imagia.ro Dora si Laviniu apar pentru a treia oara aici in ultimele doua luni, ceea ce poate deveni cam obositor, de aceea am incercat sa ii sprijinim de alte lucruri pentru a parea ca facem fotografie diversa. Dupa sedinta foto de logodna, sedinta foto de nunta, a urmat, in buna traditie romaneasca, sedinta foto Trash the Dress. Pentru cei care nu au vazut deja circuitul sprijinului in natura pe blogul lui Cosmin, vom prezenta cateva din fotografii, si unele din succesele noastre ulterioare. Cum ar fi ca una dintre fotografii ne-a fost solicitata de catre prestigioasa revista Forbes, pentru a o folosi pe coperta viitorului numar:

forbes - trash the dress - imagia.ro
Mai sunt si alte fotografii pe care speram sa le vindem unor companii mari - pentru cea cu Dora, ne-am gandit ca poate reusim la Rexona, iar cea cu Laviniu, vreunui producator de mobilier organic:

fotografie de nunta - trash the dress - imagia.ro
laviniu si dora - sedinta foto trash the dress
Ok, de fapt, sedinta foto a fost facuta in jurul unei Subaru Impreza condusa de Dani Ungur, dar intrucat Cosmin nu si-a carat din Canada teleobiectivul cel mare si greu, l-a folosit pe al nostru, asa ca pentru fotografiile cu mult noroi + masina + ceva miri, faceti o plimbare la el pe blog. Preview:

dani ungur - sedinta foto tresh the dress
Dani Ungur a filmat intalnirea celor doua bipede cu o patrupeada, folosind camera proprie si personala, pe care mirele a folosit-o ulterior ca sa ne aminteasca noua, celorlalti, ca el e, printre altele, "professional videographer" (daca nu credeti, intrati pe evodesign.ro):

dani ungur la sedinta foto laviniu si dora
sedinta foto trash the dress imagia weddings
La final, cateva fotografii de care ar trebui sa aiba orice roman adevarat in sufragerie, deasupra mileului de pe televizor, langa ceasul cu cuc:

trash the dress dora si laviniu lazar
sedinta foto trash the dress - imagia.ro
fotografie imagia weddings trash the dress
dora si laviniu lazar - sedinta foto
Cei interesati de Trash the Dress ne pot contacta - idei avem multe, suntem curiosi sa aflam ce le trece si altora prin cap, iar in ultima instanta stim unde sa-l gasim pe impresarul patrupedei. Pentru cei care se vor casatori la anul, imagia weddings le-a pregatit o surpriza placuta referitor la Trash the Dress, asa ca va poftim degraba, intrucat unele date sunt deja ocupate!



ARTICOLE RECOMANDATE:
tags: trash the dress, sedinta foto, fotografie de nunta, dora si laviniu lazar, evodesign, dani ungur, blog foto nunta, fotografii nunta in cluj, oradea, bistrita, satu mare, sibiu, brasov, alba, arad, imagia weddings, imagia.ro

Un comentariu:

the cos spunea...

Excelent work! Tin sa multumesc si pe aceasta cale Imagia Weddings pentru tot ajutorul pe parcursul acestei nunti! Nici nu mai includ cazare, masa , masaj , scobitori straine si altele. Va pupam!
Ioana & Cosmin