duminică, 18 octombrie 2009

Servicii video profesionale la nunta (si nu numai): Laviniu Lazar Videography

De-atata vreme am tot fost intrebati daca oferim si servicii video. De ce? Fiindca oamenii tind sa bage in aceeasi oala fotografia si video, considerand, poate, ca cine se pricepe la foto se pricepe si la video si viceversa. Ceea ce, nu contest, se poate intampla. Desigur, intre "a se pricepe" si "a fi foarte bun" e o diferenta! Bineinteles, exista agentii care ofera si servicii foto si video, dar atata vreme cat de fiecare se ocupa oameni diferiti, totul e ok. Fiecare cu specializarea lui.

Ei, fiindca noi, daca ne-am instrui putin am reusi cel mult sa "ne pricepem", am ales sa colaboram cu cineva care "e foarte bun". Toti cei care ne-au solicitat o recomandare pentru servcii video, au ramas cam fara raspuns, nu pentru ca nu ar exista videografi buni, ci pentru ca noi nu am ajuns sa-i cunoastem (sa le cunoastem munca, adica). Vesti bune: nu doar ca avem o recomandare, dar e una atat de buna, incat am inceput o colaborare care  speram ca va fi una extrem de fructuoasa si benefica tuturor! Nu, nu va speriati, nu e vorba de comisioane si alte lucruri de genul acesta, recomandarile noastre nu costa nimic. Pe nimeni.

Pana una alta, aruncati o privire catre dreptunghiul de mai jos si mai povestim pe urma...


Mark&Lenka's wedding highlights from Laviniu Lazar on Vimeo.

Ok, in speranta ca ati dat si "play" si nu ati privit doar dreptunghiul pur si simplu, sa trecem mai departe:

Laviniu Lazar tine o camera video in mana de ceva vreme. Bine, cand doarme o lasa jos, dar cand nu, face tot felul de chestii cu ea. Are la activ un Telly Award (o competitie internationala pentru productii video, un fel de Oscar al producatorilor independenti), este producator video pentru Vitrina Advertising, cea mai mare agentie de publicitate din Transilvania, si a fost  Audio-Video Supervisor pentru intreaga flota a Carnival Cruise Lines, una dintre cele mai importante linii de vase de croaziera din lume. Printre clientii sai se numara Vitrina, Banca Transilvania, Porsche Romania, Billa, Cora, City Plaza, Universitatea Tehnica, TVR, Antena 1 etc. Si pentru cei care se intreaba, nu, nu a platit reclama catre imagia - in fond, recomandam tot felul de alte servicii de care clientii nostri ar putea beneficia (inclusiv servicii foto, daca noi nu suntem disponibili).

Ce treaba au toate astea cu nuntile? Niciuna, doar ca arata nu doar ca stie sa foloseasca o camera video, dar ca o stie face foarte bine, iar recenta lui intrare pe piata videografiei de eveniment e la un nivel clar demonstrat de clipul de mai sus, care e dintr-o nunta din Praga. Pe site-ul lui, evodesign.ro, gasiti mai multe clipuri de la diferite evenimente si mai multe povesti despre cate poate si stie si vrea. Si chiar poate. Asta inseamna filmare HD cu doua camere, steadicam, microfoane wireless si interviuri cu mirii si invitatii, iar materialul final poate fi livrat in diferite formate, in asa fel incat cei care vor sa-si uimeasca asistenta (de fapt e asistentza, nu asistenta - pentru asistenta e chiar nerecomandat) aratandu-le clipul nuntii lor pe propriul iPhone, pot face asta cu mare usurinta. Ma rog ceea ce tocmai am scris lasa sa se inteleaga, poate, ca asta ar fi cel mai important, dar de fapt, modul in care se face filmarea si editarea e, fara discutie, lucrul care face serviciile sale speciale.

A, era sa uit! Am vorbit atata de Laviniu Lazar si am scapat din vedere un lucru: pentru cei care nu fac legatura (ceea ce ar fi destul de putin probabil, tinand cont de prenumele lui destul de... hmmm... unic, ca sa zic asa), el e omul cu vaca si aici ma refer strict la patrupeada, ca sa nu iasa discutii cu Dora!

Una peste alta, faceti o vizita pe site si dati-ne si noua de veste despre cum va place (daca va place) pe-acolo, iar pentru cei care sunt pasionati de masini si viteza, gasiti aici un material despre una din specializarile lui Laviniu Lazar, filmarile de raliu. Si 10.000 de buline rosii pentru cel care ghiceste ce fotograf apare in clipul respectiv!


ARTICOLE RECOMANDATE:
:: Trash The Dress - Dora si Laviniu
:: Sedinta foto de logodna - Dora si Laviniu
:: Ghid de alegere a unui fotograf de nunta

tags: filmari nunti, video nunta, servicii video de eveniment, recomandari servicii pentru nunti, Laviniu Lazar Videography, evodesign.ro, imagia, trash the dress

2 comentarii:

BT spunea...

Fantastic job! Face extrem de mult si locatia (Praga ramine una dintre cele mai misto capitale din Europa), dar si videograful e talentos. :) Face ca nunta sa para lots of fun. :)

Laviniu spunea...

hehe acum este in chinurile facerii o nunta 'a-la-Cluj'....sper sa reusesc sa compensez locatia diferita...:)