sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Patuturi pentru bebelusi in Cluj - patuturibebe.com



In Cluj s-a deschis de ceva vreme un magazin plin de patuturi pentru bebelusi. Si nu numai! Ce legatura are asta cu imagia? Pai cei de la patuturibebe.com au dorit sa foloseasca cateva din fotografiile noastre pentru a decora magazinul din str. Eroilor nr. 10, la etaj, asa ca am fost sa vedem cum arata. Si arata foarte bine! 



Initiativa celor de la patuturibebe.com a pornit din... nevoie, prin 2006 cautand un patut pentru primul lor copilas, intr-o piata de mobilier pentru copii mult mai putin dezvoltata decat azi. Ei si-au propus sa puna la dispozitia parintilor produse fabricate din materiale naturale, care respecta mediul si ofera un cadru sanatos si frumos de crestere pentru copii, incercand sa ofere totodata informatii despre produsele ecologice, caracteristicile si beneficiile acestora.



Pe langa mobilier din lemn (patuturi, masute si scaune, leagane, porti de siguranta etc.), veti gasi pe-acolo lenjerie de pat, saltele cu cocos, marsupii si perne pentru gravide, incaltaminte pentru copii si nu in ultimul rand, jucarii din lemn thailandeze, o alternativa "eco" mult mai potrivita pentru copilasi din multe puncte de vedere decat jucariile din plastic si metal, fara a le lipsi culoarea si designul interesant:



tags: mobilier de copii si bebelusi, patuturi bebe, patuturibebe.com, imagiababy, fotografii de maternitate si nou-nascuti, jucarii din lemn, jucarii si mobilier ecologice,

Niciun comentariu: