joi, 12 noiembrie 2009

Fotografie de bebe: Zara




Ei bine, acum ca sezonul nuntilor s-a incheiat, ne putem ocupa mai mult de altfel de sedinte foto, printre munca de post procesare, marketing si contractari pentru sezonul urmator. Asa se face ca am cunoscut-o pe Zara. Parintii ei ne-au contactat vazand tablourile noastre din clinica Gynia, dorindu-si sa imortalizeze primele zile de viata ale piticei lor intr-un mod deosebit.Trebuie sa recunosc ca a fost o surprindere sa vedem niste parinti atat de deschisi si dispusi sa incerce lucruri cu care nu orice parinte ar fi comfortabil. Tatal Zarei a dat telefon in a doua zi dupa nasterea ei, iar in a cincea zi Zara era fotomodel. Ar fi de precizat aici, pentru cei interesati de acest gen de sedinta foto, ca in cazul unui nou-nascut, perioada cea mai buna pentru asa ceva este intre ziua a 5-a si ziua a 10-a, cand micutii n-au alta treaba decat sa manance si sa doarma (si sa faca niste treburi mai mari si mai mici, daca se poate atunci cand Laviniu Lazar are camera video pornita!), iar pana in a 5-a zi si cordonul ombilical are timp sa cada (al Zarei a cazut la inceputul sedintei foto).

Albumul foto va fi gata in cateva saptamani si va fi, cu siguranta, o amintire de familie cu o valoare deosebita! Si bineinteles, parintii Zarei vor avea parte si de niste minimoments!

Sedintele foto de acest gen sunt un bun puct de pornire pentru a personaliza invitatii la botez, carduri de multumire pentru participarea la botez, marturii, cadouri pentru rude si prieteni, tablouri etc.

Gata cu povestile! Sa intre in scena Zara:





























ARTICOLE RECOMANDATE:
tags: fotografie de maternitate, nou-nascuti si copii, fotografii copilasi, fotografie pentru bebe, copii, fotograf, sedinta foto, imagiababy, imagia.ro, albume foto, fotografie de copii in cluj, oradea, sibiu, brasov, satu mare, bistrita

Un comentariu:

Adrian spunea...

Felicitari pentru galeria de imagini impresionanta. A ochi pentru fotografie si se vede ca iti place. Succes in continuare!